25.4.11

Intro Engagement - Hidayati & Farhan

Majlis yang dijalankan pada sabtu lepas tersangat lah seronok setelah sekian lama tak shoot. Majlis ne berjalan ngan lancarnye..cuma waktu sahaja kurang tepat...1 jama lewat...tpi itu mungkin normal kot...nasib baik lah en.abg sanggup tunggu wa sampai habis shoot...Ini lah kali pertama dia teman wa shoot sekali..bestnyee..tapi cian kat dia kene teman pulakan...wa suruh juga dia balik tapi dia kata nak tunggu...ok lah wa lagi suka hahhaa...

Ini lah kali pertama wa gi shoot time wa dah bergelar seorang isteri hahhaa...Tapi lepas ini mungkin wa akan kurangkan job...

Ini pun semua rezeki...job last minit...hahahaa

Terima kasih sangat kepada yati sebab memberi kepercayaan kepada wa untuk shoot majlis yati..tq sangat...

Ini kali ke 3 wa bekerjasama ngan yati...1st shoot convocation dia kat putrajaya, majlis tunang sepupu yati kat sek 7, shah alam...

Jom kite lihat gambar si gadis yang cantik pada majlisnye sabtu lepas
23.04.2011

2838

yati1b


Yang mana satukan pilihan editing colour picture yang korang suka...yang atas ke yang bawah...izwa saja jee...kalau izwa suka yang bawah...korang camne pula?

chintaofstoryizwahasnan
012.348.996.3
jhizwa77@gmail.com
jhizwa@yahoo.com

4 comments:

  1. kte suka yg atas..nmpak natural beauty..hehe~

    ReplyDelete
  2. tak boleh view la...
    kite takleh bukak flickr...

    ReplyDelete
  3. akak cantik sangat... pix yg atas ag nmpk real taw....

    ReplyDelete

There was an error in this gadget