25.4.11

Intro Engagement - Hidayati & Farhan

Majlis yang dijalankan pada sabtu lepas tersangat lah seronok setelah sekian lama tak shoot. Majlis ne berjalan ngan lancarnye..cuma waktu sahaja kurang tepat...1 jama lewat...tpi itu mungkin normal kot...nasib baik lah en.abg sanggup tunggu wa sampai habis shoot...Ini lah kali pertama dia teman wa shoot sekali..bestnyee..tapi cian kat dia kene teman pulakan...wa suruh juga dia balik tapi dia kata nak tunggu...ok lah wa lagi suka hahhaa...

Ini lah kali pertama wa gi shoot time wa dah bergelar seorang isteri hahhaa...Tapi lepas ini mungkin wa akan kurangkan job...

Ini pun semua rezeki...job last minit...hahahaa

Terima kasih sangat kepada yati sebab memberi kepercayaan kepada wa untuk shoot majlis yati..tq sangat...

Ini kali ke 3 wa bekerjasama ngan yati...1st shoot convocation dia kat putrajaya, majlis tunang sepupu yati kat sek 7, shah alam...

Jom kite lihat gambar si gadis yang cantik pada majlisnye sabtu lepas
23.04.2011

2838

yati1b


Yang mana satukan pilihan editing colour picture yang korang suka...yang atas ke yang bawah...izwa saja jee...kalau izwa suka yang bawah...korang camne pula?

chintaofstoryizwahasnan
012.348.996.3
jhizwa77@gmail.com
jhizwa@yahoo.com

5.1.11

Resepsi - Elyani&Azim - 20.11.10 Part 1

Buat pertama kalinya izwa di jemput oleh pasangan ini untuk ke kelantan. Dia ni kawan baik izwa mase kat poli jb dahulu...kite orang mabil kos sama graphic designer...kenal pun mase di jb...tak tau camne leh rapat ngan dia...mungkin ambil kos sama kot..2 sebab rapat....

Terima kasih sangat2 pada pasangan ini yang sudi nak jadikan izwa OP diorang...memang best wedding korang...teruja sangat2...pelamin dia buat sendiri tau...pelamin ade lah hasil dari pasangan sendiri...design dari yani....

Hantaran pun sama memang cantik sangat2...pun diorang buat sendiri...memang kreatif gile diorang ni....

Majlis mereka memang sangat meriah...dah 1st time wa datang majlis wedding kat kelantan...Memang lain dari yang lain...antaranya..menu masakan, cara penyusunan meja, cara makan, dan time orang dari kul 11.00pagi - 8 malam...memang tak berhenti tetamu diorang...

Ape-ape pun terima kasih korang...semoga korang berbahagia ye...

Yanie & Azim

Yanie & Azim

Yanie & Azim

Yanie & Azim

Yanie & Azim

CHINTAofSTORY
izwahasnan
012 348 9963
jhizwa@yahoo.com

1.1.11

ANN&SHADE - COMING SOON

Permulaan tahun baru...rezeki yang alhamdulillah..last minit job...ingatkan dah tak nak ambil sebabnye lagi 1bulan lebih je izwa nak kahwin..takut tak sempat nak siapkan album orang...Insaallah izwa akan cuba buat yang terbaik dah siapkan secepat mungkin...album-album korang ye....

Terima kasih banyak2 kepada pasangan yang baru sahaja bergelar tunagan orang...semoga berkekalan...hingga ke jinjang pelamin...Nanti wedding jangan lupa jemput ye...Seminggu yang lepas shade call izwa pasal quatation...so bgi lah...tak sangka semua nye ok..dan dia bersetuju dengan harga yang di beri...Tq shade....awak tak banyak songeh...dan member kepercayaan untuk menjadi OP di majlis bersejarah korang berdua...

Ann&Shade Selamat Bertunang pada hot date....
1.1.11

Ann & Shade

CHINTAofSTORY
izwahasnan
012 348 9963
jhizwa@yahoo.com

Permulaan 1.1.11

Memulakan hari baru, tahun baru dan azam pun baru...insaalah ini lah yang terakhir blog izwa yang akan memberikan korangnye semua cerita dan gambar yang menarik untuk dijadikan rujukan, panduan dan portfolio supaya semua orang meminati dunia saiber dan lebih tepat dunia blogger...

Tujunanye ade lah secara suka - suka sahaja untuk panduan korang semua...Gambar tak lah cantik mane pun tapi boleh lah kan...ade lah valuenya...

Untuk pengenalan 2011...
1.1.11
Izwa nak kenalkan ngan korang blog baru...untuk tahun ni..semoga yang ini akan berkekalan hingga ke akhirnya....dan blog ini akan memberikan lebih banyak info yang berguna....

149968_471204854661_632089661_5486237_7774578_n
There was an error in this gadget